Lekkende gasleiding in woning

Emmeloord – De brandweer is woensdag 22 juni tweemaal in actie gekomen voor meldingen van gaslekkages in Emmeloord. Bij toeval, de laatste tijd zijn gaslekkages heersend in de polder.

Rond 10:30 uur rukten de hulpdiensten uit naar de Sportlaan. Daar bleek weinig aan de hand. Omstreeks 14:30 uur werden de brandweerlieden wederom opgeroepen voor een gaslucht. Dit keer in een woning aan de Reijdersant in Emmeloord.

Buurtbewoners roken de hele dag in de omgeving van de woning al gas, maar men wist niet waar het vandaan kwam. Later belde zij toch de brandweer. Die heeft de desbetreffende woning ontruimd en diverse metingen verricht. Uiteindelijk bleek een oude gasleiding de oorzaak van de gaslucht. Door alle ramen en deuren open te zetten werd de woning geventileerd.

Netbeheerder Liander heeft de gasleiding vervangen. Na ongeveer anderhalf uur was alles weer veilig en konden de bewoners hun woning weer in.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer