Lange file na aanrijding op A6

Nagele/Emmeloord – Op de A6 tussen Nagele en Emmeloord zijn vrijdag 22 april twee personenauto’s in aanrijding gekomen. Het ongeval gebeurde tijdens de avondspits, wat zorgde voor veel verkeershinder. De piek stond volgens de ANWB op zes kilometer file.

Bij de hulpdiensten kwam rond 16:45 uur een melding van het ongeval binnen. Brandweer, politie en ambulance rukten uit. Bij aankomst bleek één van de auto’s over de kop te zijn geslagen. Deze was op de kop in de sloot naast de weg belandt. De andere auto stond tegen de vangrail aan. Volgens de politie kwamen alle inzittenden met de schrik vrij. Er ontstond wel veel schade aan beide voertuigen.

Er ontstond door de aanrijding een lange file. Veel automobilisten vervolgden hun weg binnendoor. De lengte van de file was rond de zes kilometer lang. Rond 18:00 uur waren de auto’s geborgen en kon het verkeer weer normaal doorstromen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer