Lange file door ongeluk op A6

Nagele – Op de A6 bij Nagele heeft dinsdagochtend 8 mei, net voor de Ketelbrug, een aanrijding plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen.

De snelweg was tussen tussen Urk en de Ketelbrug enige tijd afgesloten. Hierdoor ontstond er een kilometers lange rij met stilstaande voertuigen. Automobilisten maakten van een nood een deugd en genoten van het zonnetje. Een enkeling plukte een bloemetje uit de middenberm. Het verkeer richting Amsterdam werd aanraden om om te rijden via Zwolle/Amersfoort (N50, A28, A1).

Volgens Rijkswaterstaat raakte er niemand bij het ongeluk gewond. De berger heeft een fors beschadigde bestelbus en een personenauto afgesleept. Even voor 11:30 uur was het ongeval afgehandeld. Hierna verdween de kilometers lange file richting Lelystad snel.
Een reactie op “Lange file door ongeluk op A6”

Bestelauto op A6 over de kop – Regio25.nl zei:

[…] op de dag vond er een klein stukje verderop ook al een ongeluk plaats. Toen botsten net voor de Ketelbrug twee voertuigen op elkaar. De snelweg […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer