Jongetje gewond na botsing met vrachtwagen

Bant – Een jongetje is maandag 9 augustus gewond geraakt bij een aanrijding op de parkeerplaats van tankstation Wellerzand langs de A6 tussen Bant en Lemmer.

Het ongeluk gebeurde rond 10:45 uur. Het 10-jarig jongetje en zijn familie waren onderweg richting Friesland en maakten een plaspauze bij het tankstation naast de snelweg. Bij het teruglopen naar de auto ging het mis. Het jongetje stak tussen twee geparkeerde vrachtwagens de weg over en werd geraakt door een langsrijdende vrachtwagen.

De politie, Rijkswaterstaat, twee ambulances en een traumahelikopter kwamen naar de ongevalslocatie toe. Het kind is met onbekend letsel per ambulance naar het UMCG in Groningen gebracht. De arts van de traumahelikopter reed met de ambulance mee. Volgens de politie was het jongetje ter plekke wel aanspreekbaar. Het is onbekend hoe het nu met hem gaat.

De parkeerplaats was tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De politie bracht de situatie in kaart om de toedracht van het ongeluk vast te kunnen stellen. De vrachtwagenchauffeur kon het ongeluk waarschijnlijk niet voorkomen. De man is ter plekke verhoord en kon hierna zijn weg vervolgen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer