Jongeman gewond na flinke botsing

Marknesse – Een brommerrijder is maandag 27 augustus even na 10:30 uur gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Vollenhoverweg.

De brommer en de personenauto kwamen allebei uit de richting Vollenhove. De brommer reed over het fietspad en de auto sloeg af naar een boerenerf. Beiden zagen elkaar te laat waarna een flinke aanrijding volgde. De brommer botste in de flank van de auto. In de berm langs de weg stonden een aantal auto’s geparkeerd. Hierdoor was het zicht beperkt voor beide bestuurders. Vermoedelijk speelde dit mee met de oorzaak van het ongeluk.

De brommerrijder, een 16-jarige jongen, raakte door de botsing gewond en is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Een traumahelikopter landde op de route naar het ziekenhuis, langs de N50 voor de Ramspolbrug bij Ens. De arts stapte bij de ambulance in om medische assistentie te verlenen. De automobilist kwam met de schrik vrij.

De politie heeft het ongeval in kaart gebracht om de precieze toedracht te kunnen bepalen. Het fietspad was vanwege het onderzoek enige tijd afgezet. Scholieren en het andere verkeer op het fietspad werden om de afzetting heen geleid.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer