Jan zwaait af als brandweerman

Rutten – Het leek een normaal weekend te worden voor Jan Versteijnen uit Rutten, maar niets was zaterdag 21 oktober minder waar.

In het diepste geheim waren Jan’s brandweercollega’s een bijzonder afscheid voor één van hun bevelvoerders aan het organiseren. Jan gaat na de bijzondere 35 jaar dienst met brandweerpensioen.

Omstreeks 13:00 uur gingen de toeters en bellen aan en werd Jan thuis in het dorp opgehaald. Een historische brandweerkoets met twee knollen werd voor hem voorgereden. Hierna maakte Jan, samen met zijn vrouw, een rondje door het dorp. Vele inwoners stonden langs de kant van de weg om Jan te feliciteren met dit jubileum.

Na een rondrit van een half uur, werd het feest voortgezet in de brandweerkazerne van Rutten. Daar bedankten collega’s en oud-collega’s Jan hartelijk voor de vele jaren als brandweerman. Ook werd er kort teruggeblikt op de mooie maar soms ook trieste momenten die de ploeg met elkaar heeft meegemaakt. “Jan, bedankt!”, klonk er na afloop door de kazerne heen.
Een reactie op “Jan zwaait af als brandweerman”

Bevelvoerder brandweer Rutten met pensioen - Noordoostpolder zei:

[…] Jan zwaait af als brandweerman […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer