Inzamelingsactie voor gezin na brand

Ens – Voor een vrouw uit Ens is via Facebook een inzamelingsactie opgezet. Haar woning werd vorige week woensdag midden in de nacht getroffen door een felle brand. Hierbij raakte ze al haar inboedel kwijt.

De vrouw woonde met haar zoontje aan de Noorderbocht in Ens. De brand, welke begon op de zolder van de woning, heeft alles verwoest. Ook de buren hebben veel schade opgelopen. Er kwamen via Social Media veel steunbetuigingen binnen. Door familie, vrienden en kennissen is een speciale Facebookpagina opgezet. Hier kunnen allerlei spullen voor het gezin worden gedoneerd.

Inmiddels loopt de inzamelingsactie erg goed, veel mensen hebben gereageerd. Er zijn al veel spullen, zoals kleding, bestek, borden en kasten, aangeboden.

Op de Facebookpagina ‘Steun Thea van Dijken en haar zoon Youri van Dijken’ is een lijst te vinden met wat er allemaal nog word gezocht.

22 juli 2015 foto 3

De schade bij de buren, welke de brand heeft aangericht.

Zie ook: Uitslaande brand verwoest woningen

 
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer