Insluiper slaat meerdere malen toe in Emmeloord

Een insluiper, die met een smoes woningen probeert binnen te komen, heeft afgelopen weekend tenminste drie keer toe geslagen. Bij een oude dame aan de Bossulaan, een bewoonster aan de IJsselmeerlaan en het Medemblikpad wist de man binnen te komen en onder andere geld en een pinpas buit te maken. De recherche van basiseenheid Emmeloord heeft de zaak in onderzoek.

Een oude dame aan de Bossulaan stond een net geklede man te woord die bij haar had aangebeld. De man vertelde haar dat zijn huisdiertje was ontsnapt en in haar tuin verstopt zat. Eenmaal in de tuin vertelde de man dat het diertje, mogelijk een cavia, de woning in was geglipt. Samen met de bewoonster zocht de man naar het vermiste beestje maar die bleek er toch niet te zitten. Na het bezoek van de man waren er spullen gestolen.

Een seniore bewoonster aan de IJsselmeerlaan kreeg bezoek van vermoedelijk de zelfde man. Ook zij hielp de man zoeken, eerst in de tuin later in de woning, nu naar een salamanderachtig diertje. Ook in dit geval werd er geen beestje aangetroffen maar waren er ook van deze bewoonster spullen gestolen.

Ook een bejaarde bewoonster aan het Medemblikpad liet de smoezenboer in haar woning. Op deze locatie vertelde hij dat zijn kat in de tuin zou zitten. Na aandringen wist de laffe dief ook hier de woning binnen te komen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer