Hond uit snikhete auto gered

Emmeloord – Alerte voorbijgangers hebben donderdagochtend 22 juni, misschien wel het leven van, een hondje gered uit een snikhete auto in Emmeloord.

Een jongen en een meisje zagen het beestje opgesloten zitten in een geparkeerde auto, volop in de zon, op De Deel en belden de politie. Agenten waren na de melding snel ter plekke. Met de hand van het meisje, door de kier van het raam, wist men uiteindelijk de deur van de auto open te krijgen. De hond, genaamd Lady, werd bevrijdt en kreeg direct wat te drinken. De politie heeft de eigenaar van de hond achterhaald en een gesprek met diegene gevoerd.

Met warm weer krijgt de politie vaker te maken met opgesloten dieren in snikhete auto’s. Agenten raden ten strengste af om huisdieren in voertuigen te laten zitten.
13 reacties op “Hond uit snikhete auto gered”

sindy zei:

kut eigenaar zal ik jou in een potdichte auto zetten lul


Cobi zei:

Hoe kan dit nu er wordt zo gewaarschuwd elke keer weer en toch laten mensen hun huisdieren in een snikhete auto zitten.Onbegrijpelijk. Strenge straffen moeten er uitgedeeld worden en de eigenaren ook eens opsluiten in een snikhete auto een dag of wat!


wilma zei:

begrijp niet dat de eigenaren, het dier terugkrijgen, van mij mogen ze nooit geen dier weer hebben stelletje hufters er word zo voor gewaarschuwd, en nog gebeurd het elke dag net zoals die hondeneigenaren die met die warmte de honden naast hun fiets mee laten rennen, herzenloze mensen in mijn ogen


Mirjam zei:

Zo erg dit! Dit kan ECHT NIET!!! Wanneer snappen mensen dit nou grrr


Sander zei:

Heb je wel is aan auto met stand airco gedacht???? Dan zit de hond gewoon heerlijk koel met eten en drinken! Met je grote muil!


carla van kooten zei:

de enige straf die helpt is de auto afpakken van de dierenbeulen .Alleen als ze het zelf gaan voelen is er tot dat grijze gevoelloze brein door te dringen


Sylvia zei:

Nou Sander die airco doet het niet als de auto geparkeerd staat.


Sander zei:

Sylvia, de benaming “stand airco” komt uit het feit dat deze aan kan staan terwijl de auto uit is! Zo’n apparaat hebben veel vrachtwagenchauffeurs ook op de wagen en is tegenwoordig ‘bijna’ standaard op alle nieuwe personenauto’s zodat je m in kan stellen en een lekkere koele auto heb als je terug komt van t shoppen etc! Dus werkt perfect als de auto UIT staat.


Marja zei:

Sander, dan nog neem je het risico niet, stel dat de airco kapot gaat. Is je hond mooi de sjaak. Je doet je hond er heus geen plezier mee hoor om met dit soort weer met je hond te gaan sjouwen.
Laat hem lekker thuis.


Francoise zei:

Sander dring uw menng niet op ik zou menknd zelfsniet achterlaten met die aircowaarje het over hebt speel op veilg met dit weer een hond hoort niet achter te blijven in autolaathem dan thuis onder toezicht
VERZIN EER GE EEN DIER NEEMtT wees geen beul of welweter een dier kan niet praten ???????


Nathalja zei:

@Sander, De onderstaande zin geeft toch duidelijk aan dat deze auto geen “stand airco” heeft.

“Met de hand van het meisje, door de kier van het raam, wist men uiteindelijk de deur van de auto open te krijgen. ”

Heb je überhaupt enig idee wat er gebeurd met een hond als hij oververhit raakt? Laat een dier lekker thuis als het heet is, dan zijn ze in ieder geval veilig.


mertens lia zei:

hallo,nooit hond in auto late, iedereen heeft niet die airco hond is dan beter thuis lekker koel,en het gebeurd nog niet te begrijpen denken die dan niet na of wat,


Regio25.nl Jaaroverzicht 2017 – Regio25.nl zei:

[…] Hond uit snikhete auto gered […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer