Grote verkeerscontrole in Emmeloord

Emmeloord – Vrijdag 25 september hield de politie, in samenwerking met de RDW, Rijkswaterstaat en de Belastingdienst een grote verkeerscontrole in Emmeloord.

De controle werd gehouden op het terrein van Rijkswaterstaat aan Het Hooiveld. Er zijn daar in totaal zo’n 170 voertuigen gecontroleerd. Men had speciale voertuigen, oftewel ANPR genoemd, in de omgeving staan, welke alle kentekens registreerde. Motoragenten dirigeerden de bestuurders naar de controleplek toe. Aldaar werd de staat van het voertuig bekeken. Bij de bestuurders werd een alcoholtest gedaan en werd nagetrokken of er nog boetes en schulden open stonden. Veelal was dit het geval en zijn de bedragen betaald.

De politie liet weten dat zij diverse voertuigen in beslag hebben genomen, maar geen aanhoudingen hebben verricht. Ook werden een aantal boetes uitgeschreven, maar bleef het in de meeste gevallen bij een waarschuwing. Dit vanwege de actuele CAO-acties van de agenten. ‘We hebben Emmeloord goed aangepakt’, aldus de politie.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer