Gewonden bij ernstige aanrijding

Emmeloord – Bij een ernstig ongeval zijn vrijdagavond 31 mei rond 23:45 uur meerdere gewonden, waaronder één zwaargewonde, gevallen.

Door nog onbekende oorzaak kwamen een bestelauto en een personenauto frontaal met elkaar in aanrijding. Dit gebeurde op de kruising Hannie Schaftweg met de Urkerweg net buiten de bebouwde kom van Emmeloord. Drie inzittenden raakten gewond en zijn door ambulancepersoneel in behandeling genomen. Ook het personeel van de traumahelikopter uit Amsterdam bood medische assistentie. Eén van de gewonden, een man, is er ernstig aan toe. Hij is met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Ook de twee andere gewonden zijn per ambulances naar een ziekenhuis vervoerd.

Zoekactie

De politie meldde dat men zocht naar een mogelijk vierde slachtoffer. Het is onduidelijk of die er echt is en of die persoon dan zou zijn weggelopen en ergens gewond ligt. Daarom zocht ook een politiehelikopter enige tijd vanuit de lucht mee. Echter zonder resultaat. Meer kon de politie hier nog niet over kwijt.

Het kruispunt was langdurig afgesloten. Het tactisch verkeersteam van de politie heeft het ongeval in kaart gebracht om de exacte toedracht te kunnen achterhalen en de mogelijk vermiste inzittende te kunnen vinden.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer