Gewonden bij aanrijding Ploegstraat

Nagele – Bij een flinke aanrijding in de bebouwde kom van Nagele zijn dinsdag 22 december even voor 18:00 uur twee gewonden gevallen.

Door nog onbekende oorzaak kwamen een bestelauto en een busje van de Wegenwacht met elkaar in botsing op de kruising Ploegstraat met de Eggestraat. Geluk bij een ongeluk, de bestelauto kwam vlak voor een tankstation tot stilstand.

Na de melding kwamen de politie, brandweer en twee ambulances ter plaatse. In eerste instantie werd gemeld dat er sprake was van beknelde slachtoffers, maar dat was uiteindelijk niet het geval. De bestuurders van de twee voertuigen zijn wel gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht.

Het busje en de bestelauto raakten bij het ongeluk zwaar beschadigd. De voertuigen zijn door een berger afgesleept. De kruising was tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer