Gewonde na aanrijding Staartweg

Urk – Dinsdag 7 juli heeft er aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden op de Staartweg bij Urk. Hierbij is één persoon gewond geraakt.

Op de kruising Staartweg/Vormtweg ging het rond 16:30 uur mis. Eén persoon raakte na een aanrijding gewond. Ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd. De verwondingen van het slachtoffer leken ernstig, waardoor een traumahelikopter uit Groningen werd opgeroepen. Vanwege de afstand die de helikopter moest vliegen is besloten het mobiel medisch team te laten landen naast de Ramspolbrug bij Ens. Hier is de ambulance naar toe gereden waarna men medische assistentie kon bieden aan het slachtoffer.

De Verkeers Ongevallen Analysedienst van de politie, afgekort VOA, heeft onderzoek verricht naar de oorzaak van de aanrijding. De Staartweg was, tussen het Urkerdwarspad en de Vormtweg, daarom een uur lang afgesloten. Het verkeer moest omrijden.

Foto: Wijkagent Mark Cobussen Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer