Gewonde bij ongeval op N50

Ens – Bij een ongeval op de N50 tussen Ens en Kampen, net voor de Ramspolbrug, is maandagochtend 13 mei een automobilist gewond geraakt.

Een Renault Clio kwam rond 09:15 uur door nog onbekende oorzaak op z’n kant naast de weg terecht. De bestuurder raakte hierbij gewond. Onduidelijk is nog of het om een éénzijdig ongeval ging of dat een vrachtwagen erbij betrokken was.

Een passerende automobilist en een vrachtwagenchauffeur verleenden eerste hulp. Bij aankomst van het ambulancepersoneel werd de hulp overgenomen. Even later is de gewonde automobilist naar een ziekenhuis gebracht. De brandweer werd gealarmeerd omdat de bestuurder mogelijk bekneld zou zitten, maar daar bleek geen sprake van.

De rechterrijstrook was enige tijd afgesloten. Het verkeer ondervond hier weinig hinder van en kon met gepaste snelheid het ongeval passeren. De zwaar beschadigde auto is door een berger afgesleept waarna de N50 weer werd vrijgegeven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer