Gewonde bij eenzijdig ongeval Nagelerweg

Emmeloord – Woensdag 13 augustus heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Nagelerweg bij Emmeloord. Hierbij raakte een man uit Nagele gewond.

Het ongeval gebeurde om 12:15 uur ter hoogte van de Hannie Schaftweg. Een personenauto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam tot stilstand tegen een boom.

Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse. Ook werd de hulp ingeroepen van de traumahelikopter uit Amsterdam. De man is door brandweer- en ambulancepersoneel uit zijn voertuig bevrijd. Hierna is hij met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

De exacte toedracht van het ongeval is nog onbekend. De Nagelerweg is in beide richtingen ongeveer een uur afgesloten geweest voor het verkeer.
Een reactie op “Gewonde bij eenzijdig ongeval Nagelerweg”

13 Augustus Lifeliner1 inzet Emmeloord | | www.traumaheli-mmt.nl zei:

[…] Woensdag 13 augustus heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Nagelerweg bij Emmeloord. Hierbij raakte een man uit Nagele gewond. Het ongeval gebeurde om 12:15 uur ter hoogte van de Hannie Schaftweg.leesverder […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer