Geluk bij een ongeluk op de N50

Ens – Een bestelbusje is vrijdag 16 juli rond 16:45 uur over de kop geslagen op de N50 tussen de Ramspolbrug en Ens.

Volgens de politie ging het mis tijdens een inhaalpoging. Een auto botste op een busje waardoor het busje de vangrail schampte, van de weg raakte, een paar keer over de kop sloeg en uiteindelijk in een sloot tot stilstand kwam.

De bestuurder had een engeltje op zijn schouder. De man raakte niet gewond, maar is wel door ambulancepersoneel nagekeken. De automobilist bleef ook ongedeerd en kon zijn licht beschadigde auto even verderop stilzetten in een pechhaven.

Het bestelbusje raakte zwaar beschadigd en is door een berger uit de sloot gehaald en afgesleept. Het verkeer had weinig hinder van het ongeluk.
2 reacties op “Geluk bij een ongeluk op de N50”

Henk zei:

Geachte heer
Hoe komt u er bij dat ik de personenwagen heb geraakt hij heeft mij opzettelijk geraakt en ben tegen de vangrail geklapt en zo de weg over gevlogen en een paar keer over de kop bent geslagen dus u verhaal klopt niet


Jeffrey Korte zei:

Welgemeende excuses. We kregen deze informatie van de politie ter plekke. Bij ongevallen kunnen zij vaak niet het hele verhaal vertellen (omdat men iets niet weet, er misschien iets niet bewezen is of vanwege privacyredenen), dat zal nu waarschijnlijk ook het geval zijn geweest, anders hadden wij het uiteraard correct gepubliceerd.

We hebben de informatie aangepast in ons artikel en wensen u sterkte met de verdere afhandeling van het ongeluk.

Vriendelijke groet,

Jeffrey (redacteur Regio25.nl)


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer