Forse wateroverlast in woningen Rietstraat

Emmeloord – Forse wateroverlast in twee woningen aan de Rietstraat in Emmeloord heeft zondagmorgen veel schade aangericht. Een waterleiding in één van de woningen was gesprongen door de vrieskou.

De brandweer kreeg rond half 11 de melding, zij waren snel ter plaatse en constateerde dat een waterleiding in een woning was geknapt.

De stoep van de woning was flink onder water gezet en bevroor door de kou, dit zorgde voor enkele glijpartijen. De brandweer ging op onderzoek uit in de woningen en kwam erachter dat de kelder onder water stond. Hierop heeft de brandweer het water weggepompt.

De woning waar de waterleiding is gesprongen is er erg aan toe, ‘alles maar dan ook alles is nat, je kon er gewoon zwemmen’ aldus 1 van de bewoners. Woningcorporatie Mercatus is ter plaatse gekomen om de schade op te lossen met de bewoners.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer