Forse schade bij verkeersongeval

Emmeloord – Bij een verkeersongeval op de kruising Hannie Schaftweg/Urkerweg in Emmeloord is zaterdag 19 december veel schade aan twee voertuigen ontstaan.

Iets voor 12:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ‘aanrijding met letsel’. Er bleken twee voertuigen midden op de kruising met elkaar in aanrijding te zijn gekomen. Dit gebeurde door een vermoedelijke voorrangsfout van één van de bestuurders. Het letsel van de inzittenden viel mee. Personeel van de ambulancedienst heeft bij een paar mensen wat lichte verwondingen behandeld. Uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Door de aanrijding lag de weg vol met gesneuveld glas en brandstof van de auto’s. Politieagenten hebben samen met de bergingsmaatschappij het wegdek schoongemaakt, waarna het doorgaand verkeer weer vrij baan had. De twee auto’s zijn met forse schade afgevoerd.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer