File op A6 door forse aanrijding

Nagele – Op vrijdagochtend 2 november heeft er even voor half tien op de A6 tussen Nagele en Emmeloord een flinke aanrijding plaatsgevonden.

Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s kop-staart met elkaar in aanrijding. Het achterste voertuig botste hierdoor tegen de vangrail in de middenberm. De voorste auto stopte zo’n 500 meter verderop op de vluchtstrook. Alle betrokken personen zijn door ambulancepersoneel op letsel gecontroleerd, maar uiteindelijk bleek niemand gewond te zijn geraakt. Volgens de politie werden beide beschadigde auto’s in eerste instantie aangezien als twee aparte aanrijdingen. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dit niet zo te zijn.

Door het ongeluk is één rijstrook enige tijd afgesloten geweest. Er ontstond een lange file in de richting van Emmeloord. Beide auto’s zijn met forse schade door een berger afgesleept. Rond 10:30 uur was de file weer verdwenen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer