Fietsster overlijdt na aanrijding

Ens – Bij een verkeersongeval op maandag 6 juli is een 17-jarig Pools meisje, dat verbleef in Ens, om het leven gekomen. Het meisje zat op haar fiets en kwam in botsing met een vrachtwagen/dieplader, zo meldt de politie.

Hulpdiensten kregen om 06:35 uur een melding van een ernstig verkeersongeval op de Drietorensweg in richting de Sloefweg. Ter plaatse bleek het letsel zo ernstig dat direct met de reanimatie van het slachtoffer werd gestart. Ook een traumahelikopter met het mobiel medisch team werd opgeroepen. Echter het (hoofd)letsel was zodanig dat het meisje ter plekke aan haar verwondingen overleed. De gealarmeerde traumahelikopter hoefde dan ook niet door te vliegen en kon al snel terug naar zijn standplaats in Amsterdam.

Specialisten van het verkeersteam van de politie kwamen ter plaatse en deden onderzoek naar de toedracht. De Drietorensweg werd gedurende dat onderzoek afgesloten voor het doorgaande verkeer. De vrachtwagenchauffeur, een 40-jarige man uit IJsselmuiden, is voor verhoor naar het politiebureau gebracht.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer