Felle containerbrand aan Pilotenweg

Emmeloord – Een bouwcontainer vol met sloopafval stond op de vroege ochtend van vrijdag 24 mei in lichterlaaie aan de Pilotenweg.

De vlammen sloegen metershoog uit de container. Vermoedelijk is er sprake geweest van brandstichting.

Iets voor 04:30 uur werden twee bewoners van de Krammer wakker van een knal, waarna ze uit het raam keken en vlammen boven de huizen naast hen zagen uitkomen. Toen het stel buiten ging kijken bleek dat een grote container langs de doorgaande Pilotenweg in brand stond. Men belde de brandweer en die was vervolgens snel ter plaatse.

In de container lag met name sloophout. De brandweer bluste de brand met schuim en water. De container stond ruim van de woningen en geparkeerde auto’s af dus kans op uitbreiding was er vrijwel niet.

Gezien het tijdstip en de verklaring van de buurtbewoners hebben de brandweer en politie het vermoeden van brandstichting, maar helemaal zeker wisten ze dit niet.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer