Espelerweg dicht voor reconstructie ongeval

Emmeloord – Een deel van de Espelerweg tussen Emmeloord en Espel was vrijdag 29 mei dicht van 17:00 tot 20:00 uur.

De politie reconstrueerde in die drie uur tijd het ernstige verkeersongeval dat eerder deze maand plaatsvond. Daarom was de Espelerweg in beide richtingen afgesloten tussen de Hannie Schaftweg en de Weg van Ongenade. Het verkeer werd omgeleid. Het fietspad zou in eerste instantie open blijven maar de politie vreesde voor pottenkijkers. Daarom is op het laatste moment besloten om ook het fietspad af te sluiten.

Een 6-jarig meisje werd op vrijdag 8 mei tijdens het uitlaten van de hond aangereden door een auto. Het slachtoffertje raakte zwaargewond en overleed bijna een week later in het ziekenhuis.

De politie deed de avond na de aanrijding al urenlang onderzoek op de Espelerweg. Echter is de precieze toedracht van het ongeluk nog niet vastgesteld. Om meer duidelijkheid te krijgen vond de politie het noodzakelijk om een reconstructie uit te voeren. De bevindingen van het onderzoek zijn nog niet bekend gemaakt.




Laat een reactie achter

Reactie:



Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer