Ernstig ongeval met scooterrijder

Urk – Op zondag 12 november heeft er rond 02:00 uur een ernstig éénzijdig ongeval plaatsgevonden op de Lange Dam op Urk.

Twee jonge mannen op een scooter botsten door nog onbekende oorzaak tegen een geparkeerd busje en kwamen hierdoor lelijk ten val. Één van hen raakte volgens omstanders zwaargewond. Naast twee ambulances, kwam ook de traumahelikopter uit Amsterdam ter plaatse. Deze landde naast de begraafplaats, net buiten het dorp. De arts van de traumahelikopter bood medische assistentie en is meegereden in de ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle. Volgens de politie is de gewonde scooterrijder daar verder aan zijn onbekende verwondingen behandeld.

De politie doet uitgebreid onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk. Men kijkt ook of de bestuurder van de scooter mogelijk onder invloed was of dat hij te hard heeft gereden. De straat was hiervoor lange tijd afgesloten.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer