Emmeloorders gewond na ongeval Blokzijl

Emmeloord/Blokzijl – Drie voetballers en een elftalleider van voetbalclub Flevo Boys uit Emmeloord zijn zaterdagmiddag 28 maart gewond geraakt bij een ongeval op de Blokzijlseweg, net buiten de Noordoostpolder.

Het eenzijdig ongeval gebeurde iets voor 13:00 uur in een flauwe bocht van de Blokzijlseweg. De Emmeloorders waren onderweg van een voetbalwedstrijd naar huis toen ze van de weg raakten, tegen een boom botsten en een paar meter verder op het fietspad tot stilstand kwamen. De brandweer heeft de voetballers en de elftalleider uit hun auto geholpen. Hierna heeft ambulancepersoneel het viertal nagekeken op letsel. De voetballers raakten licht gewond en hoefden niet naar het ziekenhuis. Hun elftalleider is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

De weg was tijdelijk afgesloten voor de hulpverlening. De verkeersongevallen analysedienst van de politie heeft onderzoek verricht naar de precieze toedracht van het ongeval.

 
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer