Dubbelzijdig ongeval op de Muntweg

Emmeloord – Rond half 4 zaterdagmiddag heeft er een dubbelzijdig ongeval plaatsgevonden op de kruising Muntweg/Het Hooiveld in Emmeloord. Brandweer, ambulance en politie werden hierop gealarmeerd.

Ter plaatse bleken er volgens de politie 3 gewonden te zijn waarvan 1 persoon nog in een voertuig zat. Het slachtoffer zat niet vast maar had wel pijn. Hierop heeft de ambulance, in samenwerking met de brandweer, het slachtoffer voorzichtig uit de auto gehaald en afgevoerd naar een ziekenhuis. Een ander slachtoffer kon op eigen benen naar de ambulance lopen en is ter controle naar een ziekenhuis gebracht. Het 3e slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis maar is ter plekke nagekeken op letsel.

De brandweer heeft de personenauto’s veilig gesteld en is ook weer retour gegaan. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. De Verkeers ongevallen Analyse dienst van de politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De weg is tijdelijk half afgesloten geweest voor het verkeer.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer