Domineesweg afgesloten door olievlek

Urk – De Domineesweg is woensdagmiddag 10 februari zo’n twee uur lang gedeeltelijk afgesloten geweest vanwege een vrachtwagen met pech.

De vrachtwagen reed rond 12:15 uur vanuit Urk richting Nagele toen de motor een vreemd geluid maakte. De chauffeur zag vervolgens allemaal rook buiten, waarna hij zijn voertuig op de rijbaan stil zette. Tevens ontdekte de chauffeur dat zijn vrachtwagen een flinke hoeveelheid olie had verloren.

Ondertussen belde een getuige met 112. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en deed een nacontrole. Er bleek geen brand te zijn ontstaan. De brandweer strooide korrels over de olievlek heen.

De Domineesweg tussen de A6 en de Karel Doormanweg was tot ongeveer 14:30 uur in beide richtingen afgesloten. De vrachtwagen is afgesleept door een berger en het wegdek is schoongemaakt. Het verkeer werd tijdelijk omgeleid.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer