Derde keer liftopsluiting in De Golfslag

Emmeloord – De brandweer is donderdagavond 8 februari uitgerukt voor een liftopsluiting in het gerenoveerde wooncomplex De Golfslag.

Voor de derde keer in ruim twee maanden tijd sloeg een gloednieuwe lift in storing waardoor er iemand vast kwam te zitten. De brandweer heeft diegene moeten bevrijden.V

Opstartproblemen
De renovatie van De Golfslag verliep niet bepaald vlekkeloos. Een installateur ging failliet en er waren meerdere problemen waardoor de verhuizing van veel bewoners vertraging opliep. Zo zaten er bijvoorbeeld fouten in het verwarmingssysteem.

Begin december konden de eerste bewoners hun appartementen betrekken. Afgelopen vrijdag 2 februari is De Golfslag officieel heropend en inmiddels zijn de opstartproblemen grotendeels verholpen, maar de nieuwe lift werkt blijkbaar nog niet naar behoren.

Eerdere meldingen
Op zaterdag 2 december kwam de brandweer voor de eerste keer in actie om een opgesloten persoon te bevrijden uit de lift. Op zaterdag 20 januari gebeurde dit opnieuw en donderdagavond dus voor een derde keer. Het is niet bekend of er nu maatregelen worden genomen.

Update vrijdag 9 februari
Inmiddels is de brandweer alweer gealarmeerd voor een liftopsluiting in De Golfslag. Dit keer sloeg de andere lift in storing.

Lees hier meer.

Lees hier meer over voormalig verzorgingshuis De Golfslag.
Een reactie op “Derde keer liftopsluiting in De Golfslag”

Vierde keer liftopsluiting in De Golfslag – Regio25.nl zei:

[…] Lees hier het artikel van donderdag 8 februari. […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer