Cv-ketel in brand in maisonnette

Emmeloord – Op dinsdagochtend 24 april zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Lange Dreef in Emmeloord.

Door nog onbekende oorzaak vloog de cv-ketel in een maisonnette in brand. De bewoner merkte dit even na 06:00 uur op en handelde adequaat. De man deed een eerste blussing en wachtte hierna buiten de hulpdiensten op. De brandweer schaalde op naar het sein ‘middelbrand’ en kwam met meerdere voertuigen ter plekke. Men heeft de brand volledig geblust en hierna de woning en portiek geventileerd.

De bewoner is door ambulancepersoneel nagekeken op rookinhalatie, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Uit voorzorg waren ook de twee andere woningen in het blok ontruimd. Een gezin met een kind werd opgevangen in één van de brandweerwagens. Rond 07:00 uur konden de bewoners, op de woning van de brand na, weer huiswaarts. Over de schade van de brand is nog niets bekend.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer