Crossmotor botst met auto op Singel

Urk – Een jongeman op een crossmotor is zaterdagmiddag 14 oktober gewond geraakt na een aanrijding op de kruising Singel/Damlaan op Urk.

De crossmotor kwam op het kruispunt hard in aanrijding met een auto. Volgens buurtbewoners reed de motorrijder asociaal door het dorp heen, waarna het op de Singel goed fout ging. De opzittende van de crossmotor raakte gewond en is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Volgens de politie is hij daar aangehouden voor artikel 5, wat staat voor ‘gevaar/hinder veroorzaken op de weg’. De automobilist bleef bij het ongeluk ongedeerd.

Een aantal jongeren belemmerden kort de politie tijdens hun werkzaamheden. Na een half uur vertrokken zij, toen kon de politie zich richten op sporenonderzoek op de plaats van het ongeval.

Op Urk zijn de afgelopen weken vernielingen, meldingen van asociaal rijgedrag en achtervolgingen geweest. “Dit was een keer te verwachten”, aldus een bericht op de Facebookpagina van politie Noordoostpolder/Urk.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer