Chaos op de A6 na twee ongelukken

Sint Nicolaasga – Op de A6 tussen Bant en Joure zijn woensdagmiddag 7 september meerdere ongevallen gebeurd waardoor een verkeerschaos ontstond.

Het eerste ongeval gebeurde even na 15:00 uur in de richting van het noorden. Bij deze forse aanrijding waren volgens de politie vijf auto’s betrokken. Er raakten vier personen gewond.

Tijdens de afhandeling van het eerste ongeval gebeurde in de kijkersfile op de andere rijbaan een tweede aanrijding. Daar botsten drie voertuigen kop-staart op elkaar. Hierbij raakten twee personen gewond. Alle slachtoffers zijn met ambulances naar diverse ziekenhuizen gebracht.

In beide richtingen ontstonden lange files door de twee aanrijdingen. De piek stond in totaal op zo’n 10 kilometer aan stilstaand verkeer, wat bij een hoop automobilisten tot veel hinder zorgde. Rijkswaterstaat leidde het verkeer daarom vanaf Joure en Emmeloord om. Rond 17:30 uur waren de ongelukken afgehandeld en losten de lange files langzaam aan op.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer