Bumperkleven leidt tot ongeval met gewonden

Emmeloord – Op zaterdagmiddag 14 juni vond er een ongeval plaats op de A6 tussen Emmeloord en Nagele. Een auto met daarin vijf personen sloeg over de kop nadat zij een roekeloze automobilist probeerden te ontwijken.

Rond 14:00 uur reed de auto met daarin twee volwassenen en drie kinderen op de A6 toen zij werden lastiggevallen door grijze auto, vermoedelijk een Audi stationwagon. De grijze wagen reed dicht op de auto van de slachtoffers. Tijdens het inhalen gaf de grijze auto een kleine stuurbeweging naar rechts. Dit vond de bestuurster zo bedreigend dat zij besloot de grijze wagen te volgen, zodat ze het kenteken kon noteren. Echter remde de grijze auto plotseling en stuurde deze onmiddellijk naar rechts. Hier schrok de bestuurster van waardoor ze de macht over het stuur verloor. De auto sloeg over de kop en kwam in de berm tot stilstand.

De bestuurster van de auto, een 22-jarige vrouw uit Gorredijk, en één van de kinderen, een 2-jarig meisje, zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de zaak en zoekt hiervoor getuigen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer