Brand in restaurant aangestoken

Emmeloord – De brand, die in de nacht van donderdag 4 op vrijdag 5 juni woedde in Chinees Restaursnt Ko Shing aan de Europalaan in Emmeloord, is vermoedelijk aangestoken. Dit meldde de politie in een programma van Omroep Flevoland.

Het vuur werd rond 02:00 uur ontdekt in het restaursnt. Er kwam bij de brand veel rook vrij waardoor de woningen boven het restaursnt ontruimd moesten worden. De brandweer had het vuur snel onder controle. Er raakte niemand gewond, maar dat had volgens de politie heel anders af kunnen lopen als er niet snel was ingegrepen door de brandweer.

De forensische opsporing is de ochtend na de brand direct gestart met een onderzoek naar de oorzaak. Hieruit zijn mogelijke sporen van brandstichting aangetroffen. De politie vraagt daarom mensen die iets verdachts rondom het restaurant hebben gezien die nacht, zich te melden.

Zie ook: Forse brand in Chinees restaurant Europalaan 
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer