Bloemen voor slachtoffer steekpartij

Emmeloord – Op de plek waar vrijdagmiddag 11 mei een fataal steekincident plaatsvond, zijn bloemen neergelegd.

Een 24-jarige Emmeloorder werd op klaarlichte dag op de Korte Achterzijde neergestoken en overleed even later aan zijn verwondingen. Tientallen mensen, waaronder ook kinderen, waren getuigen of zagen het slachtoffer op straat liggen. Slachtofferhulp is voor hen die deze behoeven ingeschakeld. Emmeloord leeft mee. Op social media regent het steunbetuigingen voor de nabestaanden van het slachtoffer en andere betrokkenen.

De verdachte, een 36-jarige man eveneens uit Emmeloord, vluchtte na de steekpartij maar werd vrijdag rond 18:00 uur door een arrestatieteam in de achtertuin van een woning aan de Leemansstraat aangehouden. Volgens de politie zouden het slachtoffer en de verdachte elkaar kennen. Een nader onderzoek is ingesteld. Ook het plaats delict, de Korte Achterzijde, was urenlang afgesloten voor sporenonderzoek.

Ondanks de gebeurtenissen gaat zaterdag de geplande Moederdagbraderie in het centrum gewoon door.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer