Bestelauto op A6 over de kop

Nagele – De politie, brandweer, ambulancedienst en een traumahelikopter werden dinsdagmiddag 8 mei gealarmeerd voor een ongeval op de A6.

Het éénzijdig ongeluk gebeurde rond 15:30 uur op de rijbaan bij Nagele in de richting van Lelystad. Een bestelauto kwam door nog onbekende oorzaak in de middenberm terecht en sloeg, door een klap tegen de vangrail, over de kop. De man achter het stuur raakte niet gewond en had daarom, volgens de politie, een engeltje op z’n schouder. De opgeroepen traumahelikopter is niet ter plaatse gekomen.

Beide rijstroken werden tussen Urk en de Ketelbrug afgesloten. Een flinke file was het gevolg. Het verkeer werd via de vluchtstrook om het ongeval heen geleid. Rond 16:30 uur zijn de rijbanen van de A6 weer vrijgegeven.

Eerder op de dag vond er een klein stukje verderop ook al een ongeluk plaats. Toen botsten net voor de Ketelbrug twee voertuigen op elkaar. De snelweg was korte tijd afgesloten.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer