Bestelauto in sloot naast A6

Emmeloord – Op zondagavond 27 augustus heeft er even voor negen uur een éénzijdig verkeersongeval plaatsgevonden op de A6 tussen Emmeloord en Bant.

Naast de noordelijke rijbaan kwam, door nog onbekende oorzaak, een bestelauto in een sloot terecht. Het voertuig kwam op z’n kant tot stilstand. Twee inzittenden zijn door ambulancepersoneel op letsel gecontroleerd, maar zij hadden enkel een paar kleine verwondingen. Aanvankelijk leek het ongeval zodanig ernstig dat een mobiel medisch team per helikopter onderweg was vanaf Amsterdam. Dit team is onderweg afgemeld en weer omgekeerd. De brandweer kwam ook ter plaatse maar heeft het voertuig alleen hoeven veilig te stellen, er was geen sprake van beknelde slachtoffers. Hiernaast hebben zij licht verzorgd voor de berger zodat die de de zwaar beschadigde bestelauto uit de sloot kon takelen.

De rechtsrijstrook was vanwege de berging tijdelijk afgezet. Er was sprake van file van grofweg één kilometer. Rond 22:30 uur werd de snelweg weer volledig vrijgegeven.

Uit onderzoek van de politie bleek dat de bestuurder van de bestelauto ketamine had gebruikt, een verdovingsmiddel dat ook als recreatieve drug wordt gebruikt. Dit meldt de politie maandagochtend op Twitter. Hij is hiervoor inmiddels verhoord op het politiebureau. Wat er verder met hem gaat gebeuren, is onbekend.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer