Automobilist gewond bij ernstig ongeluk

Creil – Op dinsdag 17 december heeft er rond 18:15 uur een ernstig éénzijdig ongeval plaatsgevonden op de Westerringweg tussen Espel en Creil.

Door nog onbekende oorzaak botste een auto hard tegen een boom langs de weg. De bestuurder raakte zwaargewond en zat in het voertuig bekneld toen de hulpdiensten arriveerden.

De automobilist is door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijdt. Vervolgens is het slachtoffer met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Vertraging voor traumahelikopter
Ook het mobiel medisch team uit Amsterdam kwam met een traumahelikopter ter plekke om hulp te verlenen. Na een controle in de ambulance bleken zij verder niet noodzakelijk en daarom kon men door naar een volgende melding.

Echter, de helikopter kreeg te maken met een storing. Hierdoor kon men niet goed opstijgen. De lifeliner werd herstart waarna men voorzichtig de lucht in kon gaan.

De Westerringweg was zo’n anderhalf uur in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer