Auto vliegt in brand op parkeerplaats

Emmeloord – Voor een autoliefhebber is Eerste Paasdag een domper geworden. Zijn auto vloog zondag 31 maart in brand op een parkeerplaats aan de Venhuizenstraat.

Even voor 16:00 uur kwam er rook onder de motorkap van de auto vandaan. Buurtbewoners zagen dit, belden 112 en waarschuwden de eigenaar.

De brand greep snel om zich heen. De eigenaar en buurtbewoners konden de brand niet meer in de kiem smoren. Twee ernaast geparkeerde auto’s konden nog wel op tijd worden weggezet. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al onder de motorkap vandaan.

De brandweer wist de brand snel te blussen. Volgens hen ontstond de brand door een technisch mankement in het motorcompartiment. De eigenaar had eerder op de middag nog met de auto gereden en hem daarna op de parkeerplaats neergezet.

Ondanks de snelle blussing is de auto total los. Het motorcompartiment is geheel uitgebrand. Een berger heeft de auto opgehaald.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer