Auto uitgebrand in hofje Middelplaat

Emmeloord – Woensdagavond 3 oktober is er omstreeks half elf brand ontstaan in een auto op een parkeerplaats aan de Middelplaat in Emmeloord.

‘We hoorden knallen, keken uit het raam en zagen de vlammen al boven de auto uitkomen. Direct heb ik 112 gebeld, maar de brandweer bleek al onderweg te zijn’, zo vertelde een buurvrouw. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat de brand zich uitbreidde. Desondanks ging de geparkeerde Renault Kadjar door de vuurzee verloren.

De politie zette de parkeerplaats af met linten en liet weten dat de brand is aangestoken. Hiervoor zijn getuigenverklaringen genoteerd en is een buurtonderzoek gedaan. Al snel werd een 53-jarige man uit Emmeloord als verdachte aangemerkt. Hij is aangehouden voor brandstichting en ingesloten op het politiebureau. Zijn precieze betrokkenheid wordt nog onderzocht, aldus de politie.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer