Auto te water naast Zuiderringweg

Kraggenburg – Zaterdagavond 2 juni heeft er op de Zuiderringweg tussen Ens en Kraggenburg een éénzijdig ongeval plaatsgevonden.

Door nog onbekende oorzaak raakte een man met zijn bestelauto van de weg. Het voertuig ramde een boom, tolde en kwam achteruit in een sloot naast het hoge riet en het fietspad tot stilstand, aldus de politie. Getuigen zagen dit gebeuren en belden 1-1-2. De automobilist kon zelfstandig uit de auto komen en is door ambulancepersoneel op letsel gecontroleerd. De man bleek ongedeerd. De politie nam een blaastest af en daaruit bleek dat de man onder invloed was van alcohol. Hij werd voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau en hierna met een bekeuring naar huis gestuurd.

Een berger heeft de zwaar beschadigde bestelauto uit het water getakeld. De auto heeft door het ongeval op de weg veel sporen nagelaten.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer