Auto slaat over kop op A6 

Bant – Vrijdagmiddag 15 mei rukten de hulpdiensten uit voor een éénzijdig ongeval op de A6 tussen Bant en Lemmer. Hier was een auto over de kop geslagen.

Het ongeval gebeurde rond 12:30 uur in de richting van Lemmer, net voorbij afslag Bant. Een personenauto sloeg door nog onbekende oorzaak over de kop. Omdat het vermoeden bestond dat er mensen bekneld zaten, kwam ook de brandweer ter plaatse. Eén persoon zat nog in het voertuig, maar bleek volgens de brandweer niet bekneld te zitten. De inzittende is met behulp van brandweer- en ambulancepersoneel uit de auto gehaald. De ambulance broeders hebben zich hierna over het slachtoffer ontfermd.

De auto lag midden op de weg waardoor de rijbanen richting Lemmer afgesloten werden. De ANWB meldde op Twitter dat het verkeer via de vluchtstrook het ongeval kon passeren. Na ongeveer een half uur was de weg weer vrijgegeven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer