Auto rijdt water naast de Nagel in

Urk – De hulpdiensten zijn donderdag 6 december om 00:10 uur gealarmeerd voor een auto te water langs de Nagel, ter hoogte van De Steven, op Urk.

Bij aankomst van de hulpdiensten werd er geen automobilist aangetroffen. Een brandweerduiker maakte zoekslagen in de auto en in het water maar ook daar werd niemand gevonden. Nadat de politie een kentekencheck deed kwam men na enige tijd bij de automobilist terecht. Die zat inmiddels gezond en wel thuis op te warmen. Daarom was de klus voor de brandweer snel geklaard. Ook het ambulancepersoneel kon weer retour naar hun post. Een opgeroepen traumahelikopter werd onderweg al afgemeld.

De politie vertelde dat de automobilist de macht over het stuur was verloren en zo in het water eindigde. De bestuurder is op eigen kracht uit de auto gekomen en was direct naar huis gegaan. “Moraal van het verhaal: Bel de hulpdiensten na een ongeval, voordat je naar huis gaat.”, aldus de politie op Facebook.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer