Auto rijdt twee lichtmasten omver

Emmeloord – Op donderdagmiddag 11 mei heeft op de A6 bij Knooppunt Emmeloord, komende vanuit Lelystad, een éénzijdig ongeluk plaatsgevonden.

Door nog onbekende oorzaak raakte een personenauto rond half vier van de weg, toen de bestuurder afsloeg richting de N50 naar Ens. Het voertuig maakte lange slipsporen, reed twee lichtmasten omver en kwam uiteindelijk tot stilstand in de berm. De automobilist raakte wonder boven wonder, door de harde klap, niet gewond. De auto raakte zwaar beschadigd en is afgesleept.

De verbindingsweg van de A6 naar de N50 was vanwege bergingswerkzaamheden korte tijd dicht. Het verkeer moest daardoor omrijden. De kapotte lichtmasten zijn inmiddels weggehaald. Om 16:30 uur werd de weg weer vrijgegeven.
Een reactie op “Auto rijdt twee lichtmasten omver”

Automobilist gewond bij ongeval A6 – Regio25.nl zei:

[…] voor de toegesnelde hulpdiensten. De zwaar beschadigde auto is door een berger afgesleept. In deze verbindingsweg raken vaker voertuigen van de weg. Volgens Rijkswaterstaat gebeurt dit doordat de bocht niet goed […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer