Auto rijdt achteruit flatwoning binnen

Emmeloord – Een auto is vrijdagavond 23 september vanaf een parkeerplaats aan de Wittesteyn in Emmeloord achteruit tegen de pui van een flatwoning gereden.

Diverse buurtbewoners hoorden een harde klap en kwamen een kijkje nemen. De voorgevel van de woning liep veel schade op door de achteruitrijdende auto. Ook de tuin werd compleet vernield. De brandweer kwam ter plaatse voor eventueel instortingsgevaar. Men heeft het één en ander veilig gesteld. De bestuurster van de auto, een vrouw op hoge leeftijd, raakte niet gewond en is door politieagenten verhoord.

De bewoners van de geramde woning waren op het moment van het ongeluk niet thuis en zijn later door de politie in kennis gesteld. “Een geluk bij een bizar ongeluk. Als zij in de woning aanwezig waren, was het gezien de forse schade veel slechter afgelopen”, aldus de brandweer. De oorzaak van het ongeluk is nog niet duidelijk.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer