Auto over de kop na aanrijding

Tollebeek – De hulpdiensten zijn woensdagmiddag 23 mei gealarmeerd voor een aanrijding tussen een DHL-busje en een personenauto.

Het ongeluk gebeurde vlak na 15:00 uur op een beruchte kruising, de Karel Doormanweg met de Zuidwesterringweg, bij Tollebeek. Hier hebben in het verleden al meerdere aanrijdingen met gewonden plaatsgevonden.

De personenauto sloeg door de harde klap over de kop. In de auto zaten een moeder en vier kinderen, liet de politie weten. Zij zijn door ambulancepersoneel in behandeling genomen en allen ter controle naar een ziekenhuis gebracht. Volgens de politie viel het letsel mee maar was een bezoek aan de eerste hulp wel wenselijk. De bezorger uit het bestelbusje kwam met de schrik vrij. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn afgesleept. De Zuidwesterringweg was vanwege het ongeval voor lange tijd afgesloten. De politie deed ter plekke onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer