Auto op de kop in de sloot na aanrijding

Rutten – Op de kruising Lemsterweg met de Ruttenseweg heeft woensdag 4 september rond 11:45 uur een forse aanrijding plaatsgevonden.

Een personenauto en een bedrijfsbusje kwamen hard met elkaar in botsing. De auto is na de aanrijding op de kop in een sloot naast de weg belandt. Hierin zat een vrouw met haar kind. De moeder kon zelfstandig uit de auto komen. Het kindje, dat in een maxi-cosi zat, werd via de achterklep bevrijdt, nog voor de hulpdiensten arriveerden.

De vrouw en het kind zijn ter controle per ambulance naar het het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie waren zij beiden doorweekt maar viel het letsel mee. De bestuurder van het busje bleef ongedeerd.

De politie deed ter plekke onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk. De kruising was daarom tijdelijk afgesloten. Agenten regelden het verkeer, waarna de gemeente de afzetting overnam. Inmiddels is de Lemsterweg tussen Bant en Lemmer weer vrijgegeven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer