Auto maakt koprol op A6

Rutten – Een personenauto is vrijdagochtend 29 juni omstreeks half acht over de kop geslagen op de A6 tussen Lemmer en Bant.

De automobiliste verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en maakte hierdoor een koprol met haar auto in de berm. Het voertuig kwam vervolgens weer op vier wielen terecht, tegen de vangrail aan, naast een tankstation.

De hulpdiensten waren snel ter plekke om eerste hulp te kunnen verlenen. De inzittenden kwamen wonder boven wonder met de schrik vrij. Wel zijn zij gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis. “We hebben heel veel geluk gehad”, vertelde één van de betrokkenen.

De auto is met zware schade door een berger afgesleept. Het verkeer kon met gepaste snelheid het ongeval passeren. Alleen de vluchtstrook was door Rijkswaterstaat afgezet. De precieze oorzaak van het ongeluk is nog onbekend.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer