Auto fors beschadigd door brand

Bant – Op maandagochtend 16 december zijn de hulpdiensten even voor negen uur gealarmeerd voor een autobrand op de Polenweg.

Een Suzuki Wagon R vatte door nog onbekende oorzaak vlam tijdens het rijden. De bestuurster ontdekte dit op tijd en wist haar kind op de achterbank en zichzelf in veiligheid te brengen.

De brandweer werd gebeld en was vervolgens snel ter plaatse. Men bluste de vlammen en wist te voorkomen dat de hele auto in lichterlaaie kwam te staan. Echter lijkt het erop dat de auto uit 1999 toch total-loss is.

De binnenkant van de Suzuki liep forse schade op. Het voertuig is door een berger afgesleept. De brandweer tast nog in het duister over hoe de brand kon ontstaan.

Een hulpverlenende passant, die de vrouw en haar kind opving in zijn auto, kwam na de actie met pech te staan. Hij was onderweg naar het tankstation maar redde dit door de brand niet. Vervolgens kon de auto niet meer wegkomen. De brandweer bood uitkomst met wat benzine waardoor de man zijn weg kon vervolgen.

Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer