Alweer een vastgelopen lift in De Golfslag

Emmeloord – De brandweer is zaterdagmiddag 17 februari opnieuw in actie gekomen voor een liftopsluiting in wooncomplex De Golfslag.

Dit was de vijfde keer sinds begin december, toen de eerste vernieuwde appartementen in het gebouw zijn opgeleverd.

Beide liften buiten gebruik
De bewoners van De Golfslag kunnen van twee liften gebruik maken. Vorige week sloegen beide liften vlak na elkaar in storing. Donderdagavond 8 februari gebeurde dat met de lift achterin het gebouw en vrijdagmiddag 9 februari liep de lift voorin De Golfslag vast. De brandweer kwam beide keren in actie om de opgesloten personen uit de liften te bevrijden.

De bewoners waren genoodzaakt om een paar dagen lang met de trap naar boven en beneden te gaan. Dat was voor sommigen een behoorlijke uitdaging omdat zij slecht ter been zijn. Na reparatie konden woensdag 14 februari beide liften weer in gebruik worden genomen.

Zoveelste storing
Dat de liften het deden was echter maar van korte duur. Vanmiddag sloeg één van de liften opnieuw in storing, waarna de brandweer in actie kwam om een persoon uit de lift te halen. Vervolgens is deze lift wederom buiten gebruik gesteld. En dat terwijl er deze week ook ouderen vanuit verzorgingshuis Wittesteijn naar De Golfslag zijn verhuisd.

Het is onbekend wat er nu met de liften in De Golfslag gaat gebeuren, maar er lijkt meer aan de hand te zijn dan alleen standaard storingen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer