Algemene verkeerscontrole op Urk

Urk – Het verkeershandhavingsteam van politie Flevoland heeft op maandag 23 januari tussen 08:00 uur en 16:30 uur bij een algemene verkeerscontrole op Urk voor diverse verkeersovertredingen verbalen uitgeschreven.

Er zijn zes bekeuringen uitgeschreven voor het overschrijden van de maximumsnelheid op de Domineesweg. Deze bestuurders reden hier tussen de 20 km/u en 30 km/u te snel. Vier automobilisten werden geverbaliseerd voor het niet dragen van de gordel. Ook zijn er diverse bekeuringen geschreven voor foutief pakeren, zoals het parkeren op een invalidenparkeerplaats zonder een geldige parkeervergunning.

Regelmatig krijgt politie klachten van bewoners uit de wijk of buurt over het op onjuiste wijze parkeren van voertuigen in hun wijk. Vooral het parkeren van auto’s op niet daarvoor bestemde plaatsen is vaak voor veel bewoners een bron van ergernis. Ook veiligheid speelt in vele gevallen een belangrijke rol. In geval van een incident kunnen hulpverleningsvoertuigen van brandweer, ambulance of politie niet of met moeite ter plaatse komen, omdat de rijbaan geheel of deels is geblokkeerd door een foutief geparkeerd voertuig
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer