Aanhoudingen voor schietincident

Urk/Swifterbant – Op zaterdagavond 21 oktober werden twee jonge mannen aangehouden na een schietincident bij een tankstation op Urk.

Om 23.05 uur kreeg de politie de melding van een schietincident aan De Pan op Urk. De schutter had vermoedelijk in de grond geschoten en er bleek niemand gewond. Hierna was de auto met de verdachten ervandoor gegaan. Agenten gingen erheen en zagen de gevluchte auto rijden op de Abtsweg. De agenten gingen erachteraan en hielden in Swifterbant na een uitpraatprocedure twee verdachten aan. Hierbij werden ook waarschuwingsschoten gelost.

De verdachten, van 17 en 18 jaar uit Dronten, werden meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De auto van de verdachte werd doorzocht, maar daarbij werd geen wapen gevonden. De politie doet verder onderzoek naar wat voor wapen het geweest kan zijn.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer